Cal Fidel
(Guissona - Segarra)

Guissona - Cal Fidel (Foto: Albert Esteves, 2015)

Guissona - Cal Fidel, tanca del carrer Raval Bisbal

Guissona - Cal Fidel, tanca del carrer Raval Bisbal (Foto: Albert Esteves, 2015)

Situació Carrer Bisbal, 43
Casa entre mitgeres, de l'any 1913, d'un estil que barreja elements eclèctics amb altres més propis del modernisme. L'acabat és de pedra artificial repicada, imitant un encoixinat de carreus, amb motllures a les sobrellindes i dos frontons esglaonats sobre la cornisa. Al coronament hi veiem la data de construcció i les inicials FS. És remarcable el treball de les baranes i de les portes.

Cal destacar també la tanca del jardí posterior, que dóna al carrer Raval Bisbal, 3, un mur d'obra vista amb detalls ceràmics i un notable treball de forja a la porta i al reixat.