Cementiri de Sanaüja
(Sanaüja - Segarra)

Sanaüja - Cementiri

Sanaüja - Cementiri

Sanaüja - Cementiri

Situació Camí Vell. Al costat del pont medieval
El cementiri de Sanaüja és un recinte de planta irregular, tancat per un mur de pedra, situat als afores del poble, prop del pont medieval. Hi té adossada la capella de Santa Magdalena, del segle XVI, amb accés independent. El cementiri aplega un notable conjunt d'esteles discoidals que tractem en una fitxa independent.

Al centre del recinte, envoltat per les esteles, hi ha el sepulcre de Joan Marsal i Oliba, mort l'11 de desembre de 1831, sota una creu amb el símbol de la calavera. Hi ha també un panteó neogòtic, de finals del segle XIX, dit de Cal Ramon dels Mestres.