Capella de Sant Joan de la Torre Combelles
(Sanaüja - Segarra)

Sanaüja - Capella de Sant Joan de la Torre Combelles (Foto: Albert Esteves, 2015)

Sanaüja - Torre Combelles

Sanaüja - Torre Combelles (Foto: Albert Esteves, 2015)

Situació Camí que surt de la ctra. de Torà, km 14
L'heretat de Combelles va ser propietat del veí convent dels Agustins del Pla. La casa va ser construïda a començament del segle XIX. A la porta d'entrada de la casa hi ha inscrita la data de 1808. Adossada a la masia hi ha una capella dedicada a sant Joan Baptista. A la llinda de la porta hi ha inscrit el nom i la data de construcció: 1804. És una capella de planta rectangular, coronada amb una cornisa mixtilínia, on hi ha l'obertura del campanar, que té un portal de llinda recta, motllurada, i un òcul senzill. Està construïda amb maçoneria, tret de la cantonera, feta amb aparell ben tallat i escairat.

Modernament la masia ha estat convertida en restaurant.