Carrer Hospital
(Torroella de Montgrí-L'Estartit - Baix Empordà)

Torroella de Montgri - Carrer Hospital, 21 (Foto: Albert Esteves, 2015)

Torroella de Montgri - Carrer Hospital

Torroella de Montgri - Carrer Hospital (Foto: Albert Esteves, 2015)

Situació Carrer de l'Hospital
Tot i que el carrer Hospital és un dels més antics de l'eixample post-medieval que va allargar la vila cap a migdia (l'any 1648 el carrer comptava amb 37 "contribuents"), el seu aspecte actual ens transporta bàsicament al segle XIX. Així ho palesen les dates inscrites a les llindes d'alguns grans casals, com el de Can Marquès, de 1871, o el del número 36, de 1897, tots dos d'estil eclèctic. Del mateix estil és la part del palau Solterra que dóna a aquest carrer. Més amunt hi ha algun altre edifici, com el del número 21, que aprofita finestrals del segle XVI, adaptats a la nova construcció.