Cases del carrer Vic
(Castellterçol - Moianès)

Castellterçol - Carrer Vic, 14 (Foto: Albert Esteves, 2015)

Castellterçol - Carrer Vic, 12

Castellterçol - Carrer Vic, 12 (Foto: Albert Esteves, 2015)

Situació Carrer Vic, 12-14
A començament del segle XX es va produir un notable creixement del poble, que es va eixamplar al voltant dels carrer de Vic i de Barcelona. Als números 12 i 14 del carrer Vic hi ha dues cases de planta baixa i dos pisos construïdes respectivament els anys 1905 i 1907. Tot i que aquells eren els anys de màxima expansió del Modernisme, les façanes d'aquestes dues cases responen més a l'estil ornamental de l'eclecticisme, basat en elements típics del classicisme acadèmic. És en els elements de forja on es respira una mica més l'esperit modernista.