Casa Colomer
(Canet de Mar - Maresme)

Canet de Mar - Carrer Gram, 19

Canet de Mar - Carrer Gram, 19 (Foto: Albert Esteves, 2017)

Situació Carrer del Gram, 19
Edifici entre mitgeres construït cap a l'any 1900 i reformat l'any 1922 pel constructor local Josep Cabruja per a Josep Colomer, gendre de J. Pujadas Martí, anterior propietari.

És un edifici entre mitgeres, de planta baixa i dos pisos, amb notable torratxa. La façana, asimètrica, juga amb la combinació d'acabats, amb maó vist a la planta baixa i al tram superior. L'horitzontalitat ve remarcada per les cornises a diferent nivell i pel remat superior, amb un ampli voladís sostingut per cartel·les. Destaca la galeria superior, amb finestres geminades i l'emmarcament classicista de les obertures del pis principal. Cal esmentar també la capelleta revestida amb mosaic i traslladada a un extrem en la reforma. El reixat de la porta és obra de Domingo Pascual Catà.

La decoració interior s'ha atribuït a Santiago Marco.