Casa Frederic Nadal
(Barcelona | Galvany - Barcelonès)

Barcelona - Alfons XII, 77, vestíbul

Barcelona - Alfons XII, 77, vestíbul (Foto: Cercador Patrimoni -Aj. Barcelona-, 2003)

AutorJosep Graner Prat
Situació Alfons XII, 77
Edifici entre mitgeres de l'any 1913. Consta de planta baixa i tres pisos i el seu projecte està signat pel prolífic Josep Graner Prat. Els tres pisos tenen balcons correguts amb barana de forja. Les obertures estan rematades amb relleus florals, més destacats els del pis superior. El coronament està perfilat amb una motllura sinuosa típicament modernista. S'ha perdut en gran part l'esgrafiat, que ara només s'insinua en alguns trams. El que sí que es conserva és la decoració del vestíbul, amb estucs planxats i un fresc amb figura femenina, molt notable.