Cal Pere Pau (Cal Secretari)
(El Papiol - Baix Llobregat)

El Papiol - Cal Pere Pau (Cal Secretari)

El Papiol - Cal Pere Pau (Cal Secretari) (Foto: Albert Esteves, 2023)

Situació Pi i Margall, 6
Cal Pere Pau és una casa documentada des de l'any 1767. L'edifici actual és fruit d'una referma efectuada l'any 1913 duta a terme pels seus propietaris a l'època, Pere Mallol Bou i Montserrat Amigó Puig. És un habitatge entre mitgeres, de planta baixa, pis i golfes. A la planta baixa hi ha dues obertures, la porta i un finestral amb reixa de ferro forjat, els arcs de les quals tenen perfil sinuós. Encara més remarcat és el del balcó del pis, perfilat amb un trencaaigües. Les golfes s'obren amb tres obertures tipus galeria, integrades dins d'un coronament emmerletat i decorat amb esgrafiats.