Centre Cívic Roca Foradada. Museu de la Ràdio
(Roda de Berà - Tarragonès)

Roda de Barà - Centre Cívic Roca Foradada (Foto: Albert Esteves, 2007)

Roda de Barà - Centre Cívic Roca Foradada (Foto: Pepe Ferre, 2010)

TipusMuseu
Situació Punta de la Guineu, Roc de Sant Gaietà
Dins la pintoresca urbanització del Roc de Sant Gaietà és un curiós espai d'aire medievalista. Inicialment dedicat a seu del club nàutic, va ser adquirit posteriorment per l'Ajuntament que el va convertir en un local apte per a manifestacions de tipus artístic i cultural. Conté una exposició permanent amb vint-i-tres escultures i joies de Salvador Dalí.

L'any 2012 es va inaugurar al mateix edifici el Museu de la Ràdio Luís del Olmo, on s'exposa la col·lecció privada del popular locutor radiofònic, amb més de 540 aparells de ràdio des de 1820 fins a l'actualitat. El museu també disposa d’una sala dedicada a l’arquitecte i artista Josep Maria Jujol.