Escut de Barcelona
(Caldes d'Estrac - Maresme)

Caldes d'Estrac - Escut de Barcelona

Caldes d'Estrac - Escut de Barcelona (Foto: Albert Esteves, 2007)

AutorJosep M. Subirachs
Situació Masia Torre Verda - Camí del Mig
A la casa situada al costat de la Torre Verda o de les Heures hi ha encastada una escultura de Josep M. Subirachs que representa l'escut de la ciutat de Barcelona. A la part de baix s'hi pot llegir la següent llegenda, que fa referència la decoració feta per Subirachs de l'edifici Novíssim de l'Ajuntament de Barcelona: "Sent alcalde de Barcelona Josep M. de Porcioles i Colomer i arquitectes d'aquesta nova casa de la ciutat Garcia-Barbón i Giralt Ortet he executat aquesta obra glossant l'escut de la ciutat amb la col·laboració de la foneria Ginfer de Reus. Barcelona 1966. Subirachs escultor".