Can Carbonell
(Canet de Mar - Maresme)

Canet de Mar - Can Carbonell (Foto: Albert Esteves, 2007)

Canet - Can Carbonell

Canet - Can Carbonell (Foto: Albert Esteves, 2007)

Situació Pg. de la Misericòrdia, 14
Al passeig de la Misericòrdia es van construir, cap a la fi del segle XIX, diverses torres d'estiueig -aquesta fou la primera- moltes de les quals han estat substituïdes per edificis moderns. Aquesta és l'antiga casa Fló, a la finca de Can Misseret, després Ca l'Andreu Carbonell. Es tracta d'una casa modernista amb les obertures de perfil escalat, i detalls ornamentals ceràmics i de maó vist. Atribuïda a Font i Gumà, hi col·laborà Salvador Torrus.

El seu volum prismàtic, gran i allargat, recorda al d'una nau industrial, també a l'interior: un passadís central reparteix les habitacions a banda i banda.