Mas Vicenç
(Vilaür - Alt Empordà)

Vilaür - Mas Vicenç

Vilaür - Mas Vicenç

Vilaür - Mas Vicenç

Situació Travessera de Dalt, 1
Situat al barri del Puig, està format per diverses construccions que s'han anat afegint al cos principal al llarg dels segles. Al portal hi ha gravada la data de 1555, que deu correspondre al moment de construcció de l'edifici principal. Tanmateix, la finestra central mostra la, llegenda "BALTAZAR GENER RECTOR DE VILAUR 1700" i l'emblema de la família, una G dins d'un cercle. Això ens indica que la casa degué ser reformada i ampliada en aquella data pel que fou rector del poble a la fi del segle XVII. Un altre cos amb una galeria porxada podria ser encara més tardà, del segle XIX.