Casa Lluís Estrader
(Barcelona | Galvany - Barcelonès)

Barcelona - Calaf, 19

Barcelona - Calaf, 19 (Foto: Albert Esteves, 2018)

AutorRamon Puig Gairalt
Situació Calaf, 19 / Santaló, 70
Edifici de planta baixa i cinc pisos de concepció plenament noucentista. S'articula amb un eix central situat al xamfrà, a tall de frontissa, on hi ha l'entrada principal i un cos superior coronat amb cúpula. L'ornamentació, continguda, es concentra sobretot al xamfrà, amb un destacat relleu damunt la porta i un altre al balcó del principal, complementada amb uns esgrafiats discrets que remarquen els eixos verticals de la façana. L'edifici contigu, entre mitgeres, és coetani i forma part del mateix projecte, signat per Ramon Puig Gairalt, l'any 1926.